lørdag 20. februar 2010

Nyhetsbrev 19-02-10

AUF i Østfold

Nyhetsbrev fra AUF i Østfold

Header Saker:
1 - Hva skjer i uka som kommer
2 - Aktuelle politiske spørsmål

1 - Hva skjer i uka som kommer
Mandag: Valgkomiteen i AUF i Østfold har møte for å diskutere det nye fylkesstyret som skal velges på årsmøtet, lørdag 27. februar. Har du innspill kan dette sendes til ostfold@auf.no
Tirsdag: Fredrikstad AUF gjennomfører årsmøte på Folkets Hus i Fredrikstad kl. 18 for å velge nytt styre og vedta ny politikk for å skape et bedre Fredrikstad samfunn.
Onsdag: Temakveld om hvordan et årsmøte fungerer kl. 18 på Folkets Hus(SA-bygget) i Sarpsborg. Dette er en ypperlig annledning på å få en bedre innsikt i hvordan dynamikken årsmøter fungerer.
Fredag: Årsmøte i Sarpsborg AUF på Dickens i Sarpsborg kl. 18 for å vedta ny politikk og velge et nytt styre for året som kommer. Håper å se deg der!
Lørdag: Årsmøte i AUF i Østfold på Folkets Hus i Sarpsborg, hvor vi skal vedta hvordan fylkeslaget skal jobbe i året som kommer, velge nytt fylkesstyre og vedta ny politikk. Vi begynner kl. 10 og holder på til rundt kl. 16.


2 - Aktuelle politiske spørsmål
Vi ønsker dine innspill på hvordan du ønsker at årsmøte til AUF i Østfold skal gjennomføres? Send dine innspill inn til ostfold@auf.no

Ingen kommentarer: