lørdag 13. februar 2010

Nyhetsbrev 12-02-10

AUF i Østfold

Nyhetsbrev fra AUF i Østfold

Header Saker:
1 - Velkommen med på nyhetsbrev
2 - Hva skjer i uka som kommer
3 - Aktuelle politiske spørsmål

1 - Velkommen med på nyhetsbrev
Vi er stolt over å lansere dette nyhetsbrevet! Målet for dette nyhetsbrevet er ikke uttelukkende å spre informasjon, men også å søke innspill. Vi satser på å sende ut et nyhetsbrev hver uke, rundt ukeslutt.

2 - Hva skjer i uka som kommer
Tirsdag: Valgkomiteen i AUF i Østfold har møte for å diskutere det nye fylkesstyret som skal velges på årsmøtet, lørdag 27. februar.
Onsdag: Arbeidsutvalget møter elevorganisasjonen for å diskutere fremtidig samarbeid, og hvordan vi skal forme morgendagens skole.
Torsdag: Temakveld på Folkets Hus kl. 18 i Fredrikstad for å lære mer om samarbeid i Norsk skole, og hvordan vi skal skape bedre kvalitet. Møtet er åpent for alle, og vi håper å se deg der!
Fredag: Kurs i Tale- og debatteknikk i Halden AUF kl .18 på Rådhuset i Halden. Her kommer tidligere AUF i Østfold-leder Rune Fredriksen og innleder. Halden AUF inviterer alle intereserte til å komme.

3 - Aktuelle politiske spørsmål
Vi ønsker dine innspill på hvordan vi skal lage morgendagens skole, både i grunnskolen og på videregående skole. Hvordan skaper vi både kvalitet og en sosial møteplass? Send dine innspill inn til ostfold@auf.no

Ingen kommentarer: