fredag 4. desember 2009

Geir Mo med ny jobb


I følge flere medier(Db , VG, TV2 ) blir FrP sin nåværende generalsekretær ny stabsjef for Siv Jensen med ansvar for taktisk og langsiktig tenkning.

Jeg syns det er veldig positivt at FrP nå velger å omrokere på mannskapet og flytte deres sterkeste organisasjonsmenneske ut av generalsekretær jobben. Som sosialdemokrat er ikke nødvendigvis det jeg liker alltid i FrP sin interesse...

Wikipedia har også beskrevet Geir Mo mer i detalj:
"en norsk politiker. Han har vært generalsekretær i Fremskrittspartiets Hovedorganisasjon siden 1994.

Mo er utdannet fra Førde Handelsskole, og arbeidet deretter i butikk og som selger. I 1990 ble han gruppesekretær og politisk rådgiver for Frps stortingsgruppe, før han i 1992 ble fylkessekretær i Telemark Fremskrittsparti. Siden 1994 har han vært partiets generalsekretær, en stilling han overtok etter Hans Andreas Limi. Fra 2005 har Mo også vært sekretariatsleder for Frps stortingsgruppe."

2 kommentarer:

Kristian sa...

Gøy at han har blitt flytta over fra å gå i rumpa til Jensen til en annen jobb, men det kan hende at hans etterfølger er like ekstrem, (politikk) og at vi likevel ikke får fred for dette sytepartiet. Disse menneskene forstår ikke at vi har det bra i dette landet. Hele tida er det syting for alt. Det gjelder alt fra veier, fjelltopper, syklister, fotgjengere, bønder og store havdyp. Overdrevet, ja, men hvorfor har vi et slikt syteparti i et land som vårt?

Anonym sa...

Jeg tror denne sytekulturen er en fiende av alle land.